Senior Property Manager

VGP
Zuid-Nederland

DE POSITIE
Als Senior Property Manager ben jij leidend in het Property Management van de VGP Parken in Nederland. Met het oog op de expansie naar België, is het goed mogelijk dat deze functie op termijn Nederland en België zal bestrijken. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten en uitvoeren van Property Management. Als deskundige ben jij verantwoordelijk voor de uitrol van property management op nieuwe VGP parken en til jij dit naar een hoger plan. Ook ben jij sparringpartner voor het Property/Facilities Benelux-team. 
In de operatie ben jij het aanspreekpunt voor (internationale) klanten van de VGP Parks in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de technische evaluatie, inspecties, rapportering, service en onderhoud en het algehele beheer van het vastgoed. Daarbij zal jij de externe dienstverleners aansturen en controleren, alsook budgetten analyseren, aanbesteden en monitoren. Jij zult toezien op onderhouds- en herstelwerkzaamheden, alsook eventueel renovaties en verbouwingswerken.
Voor de begeleiding van de bouwinspecties, garantiebeheer, monitoring van de noodzakelijke audit en onderhoudswerkzaamheden gerelateerd aan technische systemen/componenten, werk je nauw samen met het projectmanagement-team. 
In samenwerking met het projectmanagement- en commerciële team wordt het proces-verbaal van oplevering opgesteld en de overdracht van verhuureenheden gecoördineerd.
Daarnaast zal je instaan voor het opstellen van eventuele schaderapporten en opvolging hiervan, de plaatsing van orders en - samen met de Financial Manager - de audit- en factuurverwerking van huur- en servicegelden.
Jij werkt nauw samen met het hele Benelux-team om ervoor te zorgen dat de werkwijzen in overeenstemming zijn met de hoogwaardige VGP-standaarden en service beleid.
Jouw uitvalsbasis is het VGP-kantoor in ’s-Hertogenbosch. Je maakt deel uit van het Europese VGP-team en daarom zul je (af en toe) reizen binnen Europa.

JOUW PROFIEL

  • Ervaring met brede scope van Property Management.
  • Kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving inzake bouw en beheer. Kennis van de Belgische wet- en regelgeving is een meerwaarde.
  • Op de hoogte van trends ten aanzien van de property en facility gerelateerde diensten, inclusief prijsstelling van goederen en diensten.
  • Energieke hands-on teamspeler, met een hoge mate van zelfstandigheid om relaties op te bouwen in de Nederlandse en Belgische vastgoedmarkt.
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal. Kennis van Duits en/of Frans is een plus.
  • Bereid om binnen de Benelux te reizen, af en toe binnen Europa.

OVER VGP
VGP is een beursgenoteerd pan-Europese ontwikkelaar, beheerder en eigenaar van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed en bijbehorende kantoren. Zij werken volgens een volledig geïntegreerd bedrijfsmodel en een jarenlange expertise in de hele waardeketen; van de verwerving van grond tot de ontwikkeling van bouwprojecten en het beheer van activa en vastgoed. Als bouwbedrijf in hart en nieren ligt VGP’s strategische focus tegenwoordig op de ontwikkeling van grote bedrijvenparken voor meerdere huurders. VGP is actief in twaalf Europese landen.

We bouwen om meerwaarde te creëren
“Als echt familiebedrijf werken we op een verantwoorde en duurzame manier, met het juiste evenwicht tussen resultaten, traditie en innovatie. Waardevolle, langdurige relaties staan centraal bij VGP. We streven ernaar om waarde te creëren en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en de gemeenschappen waarin we zakendoen.” 

VGP biedt eveneens toezicht op de bouwwerkzaamheden tot de levering van de projectgebouwen op maat, lange termijn verhuur en facility management.
VGP Nederland telt op dit moment twee grootschalige parken in operatie: VGP Park Nijmegen (Bedrijventerrein Park 15, Oosterhout Gld.) en VGP Park Roosendaal (Borchwerf I) en één park in voorbereiding: Moerdijk.

Sustainability
VGP optimaliseert haar gebouwen voortdurend naar gelang de marktvraag op basis van de nieuwste innovaties. Zij nemen verschillende initiatieven om hun gebouwen voortdurend duurzamer te maken, zoals: hernieuwbare energie, groene gebouwen, energie-efficiëntie, schone vervoermiddelen en duurzaam waterbeheer.
Het eerste Rapport Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van VGP onderstreept de vooruitgang en het engagement van het bedrijf om de inspanningen op het gebied van duurzaamheid in de dagelijkse praktijk te versterken. Het beschrijft hoe VGP duurzaamheid in het bedrijf aanpakt, schetst het beleid en de richtlijnen die het bedrijf in acht neemt en benadrukt de verbeterde duurzaamheidsdoelstellingen die VGP zich voor de toekomst heeft gesteld.


Contact

ir. Iwan Jurczik

Managing Partner

+31 612724085 iwan@jdb.eu LinkedIn

Apply now