Senior Partner

&flux
Rotterdam

DE POSITIE

Je bent ondernemend. Je wordt geprikkeld door een gezonde onrust die jou ertoe drijft om nieuwe business binnen te halen en mooie projecten te creëren. Als geen ander ben je in staat om cross-sectoraal te denken. Je bent voortdurend aan het onderzoeken welke waardeketens gebouwd zouden moeten worden om de nieuwe economie te stimuleren. Deze zet je vervolgens om naar operationele business.

Daarnaast stuur je het ondersteunende team aan, dat zich bezighoudt met door jou aangebrachte projecten. De combinatie van jouw stakeholdernetwerk op bestuurlijk niveau en jouw soft skills ondersteunen je bij de creatie van coalities. Je neemt de leiding in het vormen van deze coalities en stuurt de gevormde coalities vervolgens ook aan. Dit doe je met natuurlijk gezag en sensitiviteit, zodat je ook onuitgesproken belangen op tafel krijgt. Je blijft verantwoordelijk voor de projecten vanaf het bouwen van de coalitie tot en met de executie van de plannen.

Je kunt jouw netwerk te gelde maken en bent in staat om een omzet van ongeveer €500k te realiseren, een realistische doelstelling. Jouw netwerk is breed en bij voorkeur in de (maak)industrie, je kent de relevante partijen in het Haven Industrieel Complex en de energiemarkt. Daarnaast ben je op dit moment ook zichtbaar bij partijen zoals provincies, gemeentes, havenbedrijven en andere relevante stakeholders.

JOUW PROFIEL

  • Afgeronde bachelor of academische opleiding.
  • People manager.
  • Verbinder met een netwerk, of werkzaam, in de DMU bij zowel de overheid als (maak)industrie, energiesector of het Haven Industrieel Complex.
  • Expert op het gebied van duurzaamheid en hebt aantoonbare kennis van de energietransitie, circulariteit en duurzaamheidsinitiatieven.
  • Leider die energie krijgt van het vormen van coalities en uitstippelen van strategie.
  • Ondernemende en authentieke kandidaat, van nature een beetje ongeduldig en brutaal én je hebt de drive om kansen te creëren die de wereld gezonder maken.
  • Iemand die de Engelse en Nederlandse taal goed beheerst.

OVER &FLUX

&flux werkt aan een toekomstbestendig Nederland. Circulair, duurzaam en veerkrachtig. &flux wil de nieuwe economie stap voor stap veranderen en bouwen de proposities en de coalities die dat waarmaken; met kennis van zaken en kennis van ketens.
&flux is wars van de klassieke consultancy benadering, enigszins non-conformistisch geloven zij in de nieuwe economie en willen op een gezonde manier het verschil maken.


Contact

Mieke Brinkel MSc

Senior Consultant

+31 652845323 mieke@jdb.eu LinkedIn

Apply now