Senior Consultant

Jurczik DeBlauw
Rotterdam + landelijk

DE POSITIE
Wij zoeken voor onze eigen organisatie een Senior Consultant. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor een klanten- en opdrachtenportefeuille binnen een van onze labels Energy, Industrial of Technology. Dit betekent verantwoordelijkheid, vrijheid en ondernemerschap. Je zorgt voor de invulling van de vacatures binnen de vastgestelde tijdspanne die onze klanten exclusief bij ons hebben uitgezet. 
Daarnaast draag jij actief bij aan de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie. Jij brengt daarvoor idealiter een eigen netwerk mee. Natuurlijk maak jij ook gebruik van ons bestaande netwerk.

We groeien hard en zetten ook voor de komende jaren in op stevige groei. Ons team geeft per label invulling aan die ambitie. Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen. 
Vanwege onze ambitie, zoeken wij in het bijzonder naar iemand die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven. Ook bouw jij mee aan de ontwikkeling van jouw label. 
Als Senior Consultant vinden we het belangrijk dat jij meedeelt in het succes, zowel op korte als op langere termijn. Ons beloningsmodel kent dan ook een substantiële ‘uncapped’ variabele component.

KANDIDAATPROFIEL

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Ervaring binnen Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Businesspartner voor management, directie en aandeelhouders.
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

OVER JURCZIK DEBLAUW
Jurczik DeBlauw heeft zich gespecialiseerd in executive search en interim management voor positions op management-, directie- en senior stafposities binnen de sector Energie, Industrie en Technologie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen. Nationaal als internationaal. Publiek als privaat. 
Wij werken met een team van gedreven professionals voor nationale en internationale opdrachtgevers.


Contact

Michiel Drenth

Managing Partner

+31 655140795 michiel@jdb.eu LinkedIn

Apply now