Principal

Jurczik DeBlauw
Rotterdam + landelijk

PRINCIPAL
Je bent verantwoordelijk voor een klanten- en opdrachtenportefeuille binnen een van onze 'practices' Energy, Industrial of Technology. Dit betekent verantwoordelijkheid, vrijheid en ondernemerschap. Je zorgt voor de invulling van de vacatures binnen de vastgestelde tijdspanne die onze klanten exclusief bij ons hebben uitgezet. 
Daarnaast draag je actief bij aan de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie. Je brengt daarvoor idealiter een eigen netwerk mee. Natuurlijk maak je ook gebruik van ons bestaande netwerk.

We groeien hard en zetten ook voor de komende jaren in op stevige groei. Ons team geeft per 'vertical' invulling aan de ambitie. Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen. Ondernemerschap en samen zijn woorden die passen bij ons nagejaagde businessmodel. 
Vanwege onze ambitie, zoeken wij in het bijzonder naar iemand die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven. Ook bouw je mee aan de ontwikkeling van jouw 'practice'. 
Als Principal vinden we het belangrijk dat je meedeelt in het succes, zowel op korte als op langere termijn. Ons beloningsmodel kent dan ook een substantiële ‘uncapped’ variabele component.

KANDIDAATPROFIEL

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Ervaring binnen Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Businesspartner voor management, directie en aandeelhouders.
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

JURCZIK DEBLAUW
Jurczik DeBlauw heeft zich gespecialiseerd in executive search en interim management voor positions op management-, directie- en senior stafposities binnen de sector Energie, Industrie en Technologie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen. Nationaal als internationaal. Publiek als privaat. 
Wij werken met een team van gedreven professionals voor nationale en internationale opdrachtgevers.


Contact

Apply now