Partner (equity)

&flux
Rotterdam

DE POSITIE: PARTNER
Je bent ondernemend. Je wordt geprikkeld door een gezonde onrust die jou ertoe drijft om nieuwe business binnen te halen en mooie projecten te creëren. Als geen ander ben je in staat om cross-sectoraal te denken. Je bent voortdurend aan het onderzoeken welke waardeketens gebouwd zouden moeten worden om de nieuwe economie te stimuleren. Deze zet je vervolgens om naar operationele business.
Daarnaast neem je het ondersteunende team mee op sleeptouw en inspireer je met de door jou aangebrachte projecten. De combinatie van jouw stakeholdernetwerk op bestuurlijk niveau en jouw soft skills ondersteunen je bij de creatie van coalities. Je neemt de leiding in het vormen van deze coalities en stuurt de gevormde coalities vervolgens ook aan. Dit doe je met natuurlijk gezag en sensitiviteit, zodat je ook onuitgesproken belangen op tafel krijgt. Je blijft verantwoordelijk voor de projecten vanaf het bouwen van de coalitie tot en met de executie van de plannen.
Je bent in staat om binnen jouw bestaande netwerk en via nieuwe contacten nieuwe opdrachten te acquireren. Jouw netwerk is breed en bij voorkeur in de (maak)industrie, je kent de relevante partijen in het Haven Industrieel Complex en de energiemarkt. Daarnaast ben je op dit moment ook zichtbaar bij partijen zoals provincies, gemeentes, havenbedrijven en andere relevante stakeholders.

KANDIDAATPROFIEL

  • Verbinder met een netwerk, of werkzaam, in de DMU bij zowel de overheid als (maak)industrie, energiesector of het Haven Industrieel Complex.
  • Aantoonbare kennis van de energietransitie, circulariteit en duurzaamheidsinitiatieven.
  • Je krijgt energie van het vormen van coalities en uitstippelen van strategie.
  • Ondernemende en authentieke kandidaat, van nature een beetje ongeduldig en brutaal én je hebt de drive om kansen te creëren die de wereld gezonder maken.

OVER &FLUX
&flux werkt aan een toekomstbestendig Nederland. Circulair, duurzaam en veerkrachtig. &flux wil de nieuwe economie stap voor stap veranderen en bouwen de proposities en de coalities die dat waarmaken; met kennis van zaken en kennis van ketens.
&flux is wars van de klassieke consultancy benadering, enigszins non-conformistisch geloven zij in de nieuwe economie en willen op een gezonde manier het verschil maken.

INTERESSE?
Vul ons sollicitatieformulier in of neem contact op met Michiel Drenth.
&flux werkt voor invulling van deze vacature samen met JDB.


Contact

Michiel Drenth

Managing Partner

+31 655140795 michiel@jdb.eu LinkedIn

Apply now