Partner

Jurczik DeBlauw
Nederland

DE POSITIE
Wij zoeken voor onze eigen organisatie een Partner. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie voor een van onze labels Energie, Industrie of Technologie.
Jurczik DeBlauw groei hard en wij zetten ook voor de komende jaren in op stevige groei. Ons team geeft per label invulling aan de ambitie. Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen. 
Vanwege onze ambitie zoeken wij in het bijzonder een Partner die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent een netwerker en commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven.
Naast deze commerciële activiteiten draag jij bij aan de strategie voor de middellange en lange termijn en de ontwikkeling van de organisatie.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, echter jij zult daar beperkt aanwezig zijn. Vandaar dat wij graag het gesprek aangaan met kandidaten uit heel Nederland.

Op termijn is aandelenparticipatie mogelijk.

JOUW PROFIEL

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Netwerk binnen Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Businesspartner voor management, directie en aandeelhouders.
  • Ondernemersmentaliteit en commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

OVER DE ORGANISATIE
Jurczik DeBlauw, opgericht in 2010, is een Nederlands bureau gevestigd in Rotterdam dat is gespecialiseerd in executive search, interim management en executive development binnen de sectoren Energie, Industrie en Technologie. Wij werken met een team van gedreven professionals voor nationale en internationale opdrachtgevers.


Contact

Michiel Drenth

Managing Partner

+31 655140795 michiel@jdb.eu LinkedIn

Apply now