Managing Director

Confidential
Nederland

DE POSITIE
Onze klant zoekt een Managing Director die de organisatie aanpast naar de klantwensen van 2020 en daarna. Dat betekent onder andere dat de organisatie intern verstevigd dienen te worden door het optimaliseren van de structuur, rapportagelijnen alsmede de communicatielijnen. Een sterke samenwerking en planning dient gerealiseerd te worden tussen afdelingen en externe leveranciers. In de organisatie is veel kennis en kunde aanwezig, echter wordt door onvoldoende structuur en betrokkenheid tussen afdelingen de kennis en kunde niet optimaal benut. Verandering in de cultuur en nieuw initiatief zijn nodig om de organisatie in een verandering te brengen. 
De werf heeft een goed opdrachtenportfolio, ook in de pipeline. Het is sinds jaar en dag winstgevend gebleken en ze zijn in staat om klantwensen perfect te vertalen in correcte opleveringen in klantperspectief. 
U bent ook het gezicht voor de werf in binnen- en buitenland. Op langere termijn overigens ook commercieel. 

KANDIDAATPROFIEL

  • Afgeronde hbo-/wo opleiding, bij voorkeur in een technische of (bedrijfs-)economische richting.
  • Ervaring in het leiden van een werf of productielocatie. Ervaring in de scheeps- of jachtbouw is een pre.
  • Ervaren binnen projectmanagement.
  • Sterk in het bouwen van interne en externe relaties en het onderhoud daarvan. Het doel is om alle stakeholders, waaronder omwonenden, gemeente, provincie en financiers te managen, maar ook om het commerciële succes van de werf te waarborgen. Binnen enkele jaren zult u ook verantwoordelijk zijn voor de commerciële verwerving van scheepsbouwopdrachten. 
  • Een ondernemer en krachtig leider met “Can-do” mentaliteit. U bent in staat om de directie op een lijn te krijgen evenals de operatie, u bent immers samen met het middenmanagement verantwoordelijk voor de juiste communicatie naar de werkvloer maar ook andersom. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

OVER ONZE KLANT
Onze klant is een medium sized scheepswerf in Nederland, een gevestigde, gerespecteerde en zelfstandige werf. De cultuur omschrijft zich het beste als hardwerkend en doorspekt met technische kennis en kunde omtrent scheepsbouw. De organisatie kenmerkt zich door het zijn van een buitengewoon trotse Hollandse organisatie. Gedreven door kwaliteit en de wil om op te leveren. 

! Na de cv-screening worden potentiële kandidaten geïnformeerd over onze klant en de details van de positie.


Contact

Michiel Drenth

Managing Partner

+31 655140795 michiel@jdb.eu LinkedIn

Apply now