Investment Manager

Confidential
Nederland

DE POSITIE
Jij bent medeverantwoordelijk voor de bedrijven waarin wij investeren en participeren. De nadruk van de investeringen ligt op private equity, onroerend goed en technologische ventures. Jouw technische achtergrond zal worden ingezet om bedrijven actief te ondersteunen op het gebied van R&D en bij eigen ontwikkeltrajecten.
Op basis van jouw kennis en ervaring ondersteun, beheer en ontwikkel jij de bedrijven en zorg jij mede voor groei. Uiteraard gebeurt het echte werk door de bedrijven zelf, maar als investment manager waak jij over onze investering. Dit betekent dat je actief meedenkt over ontwikkelingen in de markt, je bezighoudt met analyseren van markten en kansen en modelleren en structureren van (potentiële) investeringen.
Dit combineer jij met jouw kennis over de bedrijven op basis van de rapportages die jij ontvangt of informatie die jij opdoet tijdens geregeld overleg met directie en andere stakeholders.

Naast het beheren van bestaande investeringen, ben jij ook betrokken bij nieuwe investeringen in nieuwe bedrijven. Jij analyseert, doet onderzoek, onderhandelt en brengt risico's in kaart. Ook ben jij actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van desinvesteringen en exit-trajecten van portfoliobedrijven.

Jouw standplaats is Muiden, waarbij je ook binnen Nederland zult reizen.

KANDIDAATPROFIEL

  • MSc/PhD TU Delft, bij voorkeur richting Maritieme techniek, Werktuigbouw, Lucht- en Ruimtevaart.
  • 0-7 jaar werkervaring bij een technologiebedrijf. Bij voorkeur binnen de maritieme sector.
  • lnteresse in finance, private equity en ondernemen.
  • Je bent authentiek, analytisch, extravert, representatief.
  • Je bent in staat om met alle relevante stakeholders in een participatie een lange termijn relatie aan te gaan en te onderhouden. Je spreekt en begrijpt de taal van een ondernemer.
  • Je hebt talent om jezelf en je netwerk, actief te ontwikkelen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal.

OVER ONZE KLANT
Het betreft is een private equity investeerder.

! Na de cv-screening worden potentiële kandidaten geïnformeerd over onze klant.


Contact

Apply now