Executive Recruiter (32-40u)

Jurczik DeBlauw
Rotterdam/thuiswerken

Voel jij je thuis in de wereld van werving en selectie, maar zit je niet te wachten op de commerciële targets? Ben je een authentieke adviseur met oog voor detail en spreek je graag met kandidaten op senior management niveau? Dan is de rol van Executive Recruiter bij JDB iets voor jou!

DE POSITIE: EXECUTIVE RECRUITER

Ten eerste begeleid jij alle (interim)procedures waaraan we werken, zowel inhoudelijk, organisatorisch als administratief en draag je bij aan het optimaliseren van ons recruitmentproces. Jij bent de spil in iedere procedure, wat betekent dat jij:

 • zorgt voor een aansprekend wervingsprofiel tezamen met onze tekstschrijvers, plaatst de vacature op alle relevante wervingskanalen en zorgt voor de verwerking van de informatie in onze systemen;
 • levert proactief input voor de ‘sourcing opdracht’ en stemt potentiële kandidaten frequent af met onze ‘sourcers’;
 • onderhoudt nauw contact met de Partners die het contact onderhouden met de klanten;
 • betrokken bent bij de intake van een positie bij onze klanten;
 • verantwoordelijk bent voor het uitzetten, beoordelen en nabespreken van e-assessments. 
Op de tweede plaats ben jij verantwoordelijk voor de ‘candidate experience’. Je bent het aanspreekpunt voor alle kandidaten, zowel de kandidaten die reageren op een vacature, alsook de kandidaten die nader kennis willen maken met JDB.

Deze functie is zowel fulltime als parttime (32u) in te vullen.
 

KANDIDAATPROFIEL

 • Afgeronde masteropleiding.
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, corporate of bureau, bij voorkeur binnen de industriële of energiesector.
 • Ervaring in het voeren van gesprekken op senior managementniveau.
 • Sterk in plannen en organiseren.
 • Nauwgezet, oog voor detail en servicegericht.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

OVER JDB
JDB is een Nederlands boetiekkantoor met zes medewerkers, gevestigd in Rotterdam. Wij bieden al ruim 10 jaar hoogwaardige executive search, interim management en executive development diensten en bemiddelen professionals (€80-250k) voor senior managementposities binnen de industriële en energiesector in Nederland.
We hebben een informele, ondernemende, niet-hiërarchische werkomgeving waar individuele verschillen omarmd worden en waar vrijheid is om jouw werk op jouw eigen manier in te vullen. Tegelijk streven we naar een hechte samenwerking om zo de kennis te bundelen, het ‘fun to work’ te maken en zo efficiënter te kunnen werken. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit en de lange termijnrelatie voor het kortetermijnbelang. Iedereen neemt hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. 
Wij zijn een organisatie in beweging; van vast kantoor naar flexibele werkplek, nieuwe medewerkers, nieuwe diensten en binnenkort onze nieuwe website.

WAT BIEDEN WIJ
Collega’s met plezier in en passie voor hun vak. Een opbouwende en samenwerkingsgerichte cultuur met oog voor kwaliteit. Ruimdenkend werkgeverschap met heldere en stimulerende arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend basissalaris deel je mee in de winst. We doen het immers samen.


Contact

Michiel Drenth

Managing Partner

+31 655140795 michiel@jdb.eu LinkedIn

Apply now