Director / Partner

Jurczik DeBlauw
Rotterdam + landelijk

DIRECTOR / PARTNER
Je bent (eind)verantwoordelijk voor een van de ‘practices’. Dit betekent P&L verantwoordelijk, zorgen voor de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie.

We groeien hard en zetten ook voor de komende jaren in op stevige groei. Ons team geeft per ‘practice’ invulling aan de ambitie. Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen. Ondernemerschap en samen zijn woorden die passen bij ons nagejaagde businessmodel. 

Vanwege onze ambitie, zoeken wij in het bijzonder naar iemand die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent een netwerker en commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven.
Naast deze commerciële activiteiten draagt de Partner bij aan de strategie voor de middellange en lange termijn en de ontwikkeling van de organisatie. 

KANDIDAATPROFIEL

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Groot netwerk binnen Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Businesspartner voor management, directie en aandeelhouders.
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

JURCZIK DEBLAUW
Jurczik DeBlauw heeft zich gespecialiseerd in executive search en interim management voor positions op management-, directie- en senior stafposities binnen de technologie sector. Zowel voor vaste als interim aanstellingen. Nationaal als internationaal. Publiek als privaat. 
Wij werken met een team van gedreven professionals voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Share by e-mail

Contact

Apply now