Director / Partner

Jurczik DeBlauw
Rotterdam + landelijk

DIRECTOR / PARTNER
Wij zoeken voor onze eigen organisatie een Director/Partner. Je bent (eind)verantwoordelijk voor een van onze ‘practices’: Energie, Industrie of Technologie. Dit betekent P&L verantwoordelijk, zorgen voor de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie.
Jurczik DeBlauw groei hard en wij zetten ook voor de komende jaren in op stevige groei. Ons team geeft per ‘practice’ invulling aan de ambitie. Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen. Ondernemerschap en samen zijn woorden die passen bij ons nagejaagde businessmodel. 
Vanwege onze ambitie, zoeken wij in het bijzonder naar iemand die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent een netwerker en commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven.
Naast deze commerciële activiteiten draagt jij bij aan de strategie voor de middellange en lange termijn en de ontwikkeling van de organisatie.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, echter u zult daar beperkt aanwezig zijn. Vandaar dat wij graag het gesprek aangaan met kandidaten uit heel Nederland.

KANDIDAATPROFIEL

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Groot netwerk binnen Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Businesspartner voor management, directie en aandeelhouders.
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

JURCZIK DEBLAUW
Jurczik DeBlauw heeft zich gespecialiseerd in executive search en interim management voor positions op management-, directie- en senior stafposities binnen de technologie sector. Zowel voor vaste als interim aanstellingen. Nationaal als internationaal. Publiek als privaat. 
Wij werken met een team van gedreven professionals voor nationale en internationale opdrachtgevers.


Contact

Apply now