Algemeen Directeur

Confidential
Zuidwest-Nederland

DE POSITIE: ALGEMEEN DIRECTEUR
Als de nieuwe Algemeen Directeur (statutair) vervul jij een belangrijke rol om het onbenut potentieel te realiseren. Jij legt op natuurlijke wijze een goede basis voor samenwerking met het ervaren team. Na een gedegen inwerkperiode maak jij een analyse en voorstellen hoe het verbeterpotentieel te benutten in nauw overleg met alle stakeholders.
Op commercieel vlak ben jij actief om nieuwe klanten te werven en projecten aan te nemen. Jij werkt nauw samen met het verkoopteam voor het beheer van bestaande accounts en de ontwikkeling van nieuwe contracten en projecten. Jij onderhoudt de relaties en neemt geregeld deel aan overleg bij klanten.
De branche verandert, het bedrijf verandert mee. Knowhow, snelheid en wendbaarheid zijn hierbij cruciaal. Of het nu gaat om kostenefficiënt, kwaliteit, flexibiliteit of nieuwe technologische ontwikkelingen, als regionaal marktleider vervult de organisatie een voorbeeldfunctie. Om de uitdagingen aan te gaan, voer jij als boegbeeld in de organisatie de noodzakelijke veranderingen door. Ook het constructiebedrijf speelt in op de duurzaamheidstransitie. Jij gaat hierin een belangrijke rol vervullen.
Jij draagt bij aan een cultuur van veiligheid en innovatie. Jij zorgt daarnaast voor naleving van de belangrijkste kpi’s met betrekking tot inkoop, safe operations, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid, kostenbeheer en productiviteit. Ook de juridisch en technisch verantwoordelijkheden liggen op jouw bord. Gevoel voor belangen en verhoudingen is belangrijk. Het is van belang dat jij goede gespreksvaardigheden en overtuigingskracht hebt. 
De groei en ontwikkeling van medewerkers staan hoog in het vaandel. Ambitie en een ondernemende instelling zijn daarom van groot belang. In de komende jaren is het de bedoeling dat jij blijft ontwikkelen en doorgroeien.
Als jij succesvol leiding hebt gegeven aan het transitieproces, deel jij uiteraard ook mee in het behaalde financiële succes.

KANDIDAATPROFIEL

  • Ervaring als (commercieel) directeur in de aannemerij.
  • Ruime ervaring in het aannemen en realiseren van bouwprojecten.
  • Kennis van inkoop van staal en staalconstructie is een pre.
  • Commercieel gedreven, goed netwerk.
  • Boegbeeld, sterke persoonlijkheid.
  • Ervaring met leiden van een transformatieproces.
  • People manager, samenwerken met een ervaren team.
  • Scherp oog voor efficiency en optimaliseren processen.
  • Ondernemend, oplossings- en resultaatgericht, hands-on mentaliteit

OVER ONZE KLANT
Onze opdrachtgever is een constructiebedrijf uit zuidwest-Nederland en staat aan de vooravond van een groeifase. Een mooie uitdaging met een duidelijk verbeterpotentieel in de komende jaren op het gebied van marktaandeel en de verdere professionalisering van werkprocessen, digitalisering, innovatie en marketing.


Contact

Apply now