Managing Director

SEW
Broek op Langedijk

DE POSITIE
Jij bent, als statutair bestuurder, eindverantwoordelijk voor SEW Holding B.V. en haar dochtervennootschappen in Broek op Langedijk.
Jij bent primair verantwoordelijk voor alle operationele, commerciële, financiële, fiscale en juridische aspecten van de onderneming en vertegenwoordigt SEW richting aandeelhouders, financiers, klanten en werknemers-/ personeelsvertegenwoordiging.
Jij bent voorzitter van het managementteam met daarin de volgende leden: Finance Director (m), General Manager Sales (m), Manager Operations (m), Manager Production (m), Manager E&I (m), en geeft direct leiding aan HR Manager (v), Manager HSEQ (m) en Manager Inkoop (m)
Indirect geef jij leiding aan circa 150 medewerkers, waarvan 100 in vaste dienst.

JOUW PROFIEL

  • hbo-/wo-opleiding in een technische en/of bedrijfskundige richting. Werktuigbouwkunde is een pre.
  • Netwerk binnen de (internationale) maritieme- en offshore sector.
  • Gevoel voor commercie. Bij voorkeur opgedaan in een commerciële functie.
  • Affiniteit met financiële gegevens, deze kunnen begrijpen en omzetten in actie.
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Nederlands is een pre.

OVER DE ORGANISATIE
SEW Holding bestaat uit drie werkmaatschappijen te weten: SEW Energy, SEW Eprofs (E&I) en SEW International, samen ongeveer 150 medewerkers. De onderneming is gevestigd in Broek op Langedijk.
De onderneming ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, process-skids en een groot aantal ‘speciale producten’. Alle opdrachten zijn custom-made, vaak (zeer) complex en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen waaronder certificeringen. Montage wordt uitgevoerd door eigen teams aan boord van de olie- en gasproductieplatforms op de Noordzee of op landlocaties. SEW is in toenemende mate actief in werkzaamheden op landlocaties en het verwerven en uitvoeren van opdrachten voor de internationale markt.
Binnen hun marktsegment is SEW de nummer 3 in de Nederlandse markt, na Stork en Fabricom.


Contact

ir. Iwan Jurczik

Managing Partner

+31 612724085 iwan@jdb.eu LinkedIn

Apply now